V-Tap VoIP

De V-Tap VoIP neemt VoIP gesprekken op. De opnames worden op een SD-kaart opgeslagen en over het netwerk verstuurd. Gebruik de meegeleverde V-Archive software voor Windows om op de PC naar de opnames te luisteren. Hebt u meer dan één VoIP telefoon? Het is mogelijk om extra licenties aan te schaffen, waardoor u meerdere VoIP telefoons tegelijk kunt opnemen met één V-Tap VoIP.


 
 
 
 

Call Recorder VoIP

De Call Recorder VoIP neemt gesprekken op van de IP telefoon die op uw bureau staat. Met aanvullende licenties is het mogelijk om maximaal vier IP telefoons tegelijk op te nemen. De gratis V-Archive software slaat alle telefoongesprekken in een handige database op. Start V-Archive voor het gesprek begint, want V-Archive moet draaien om gesprekken te kunnen opnemen, omdat Call Recorder VoIP geen interne opslag heeft zoals de V-Tap.


 
 
 
 

Apresa

De Apresa is een veelzijdige call recorder die meer dan 100 telefoongesprekken tegelijkertijd kan opnemen. Apresa slaat de opnames op zijn eigen harddisk(s) of in de cloud op. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan privacy en bescherming van gegevens. Grote call recording oplossingen zijn vaak maatwerk. Vidicode biedt uitstekende support en helpt u bij het kiezen van een geschikte call recorder.

Zie VoIP gesprekken opnemen met Apresa voor meer informatie over Apresa en VoIP.


 
 
 
 

Apresa Compact

Vidicode biedt ook een Apresa Compact voor het opnemen van VoIP. Er zijn twee versies van de Apresa Compact Server VoIP die 5 of 10 VoIP kanalen tegelijk opnemen. Het is mogelijk om extra licenses aan te schaffen tot een maximum van 10 licenties in totaal. De opslagcapaciteit is 150.000 uur.

Zie VoIP gesprekken opnemen met Apresa voor meer informatie over Apresa en VoIP.


VoIP Call Recording with Apresa

 
 

Bel ons voor meer informatie: