TDM opnemen

Apresa

De Apresa is een veelzijdige call recorder die van meerdere lijnen tegelijk kan opnemen. Het slaat de opnames op zijn eigen harddisk(s) op en is bereikbaar via een webinterface. Apresa wordt geleverd met (optionele) ingebouwde PCI-e kaarten om TDM gesprekken te kunnen opnemen.

 

Opnemen van de telefoonhoorn (handset)

V-Tap Analog

Het is mogelijk om TDM op te nemen met een call recorder die analoge audio opneemt, door op te nemen van de bedrade telefoonhoorn. De V-Tap Analog kan opnemen van een digitale (TDM) telefoon als hij tussen de bedrade hoorn en de telefoon wordt aangesloten. De V-Tap slaat de opnames op een SD-kaart op en stuurt ze naar de PC, waar ze met de meegeleverde V-Archive software voor Windows te beluisteren zijn.

 

Call Recorder Pico

De Call Recorder Pico is een systeem dat telefoongesprekken opneemt en de opnames op de PC opslaat. Het bestaat uit een Windows applicatie en een Call Recorder Pico, die de telefoon met de PC verbindt. Call Recorder Pico kan opnemen van een analoge telefoon, maar ook van andere telefoons, zolang ze een hoorn met snoer hebben. De Pico wordt in dat laatste geval tussen de telefoon en de bedrade hoorn aangesloten, om daar het analoge signaal op te vangen. Daarnaast Pico kan opnemen van een microfoon. De Windows PC waar de CR Pico software op draait moet tijdens de opname aanstaan, omdat de Call Recorder Pico geen interne opslag heeft. De V-Tap heeft dat wel.