Hoe activeer je een licentie voor de Call Recorder VoIP?

Open V-Archive. Kies Instellingen uit het Opties menu. Kies Licensering. Klik “Toevoegen” en vul de VoIP licentiesleutel in. Deze lijst laat de opnamelicenties zien voor het Call Recorder VoIP apparaat of voor een VoIP softphone die op dezelfde pc draait als V-Archive. Het maximale aantal gelijktijdige VoIP opnames is gelijk aan het aantal beschikbare kanalen met een maximum van 4. Vul minstens 1 licentie in, anders kan er geen telefoongesprek worden opgenomen van de CR VoIP of softphone.

Hoe activeer je een licentie als je V-Archive gebruikt voor het opnemen van een softphone op dezelfde pc?

Open V-Archive. Kies Instellingen uit het Opties menu. Kies Licensering. Klik “Toevoegen” en vul de VoIP licentiesleutel in. Deze lijst laat de opnamelicenties zien voor het Call Recorder VoIP apparaat of voor een VoIP softphone die op dezelfde pc draait als V-Archive. Het maximale aantal gelijktijdige VoIP opnames is gelijk aan het aantal beschikbare kanalen met een maximum van 4. Vul minstens 1 licentie in, anders kan er geen telefoongesprek worden opgenomen van de CR VoIP of softphone.

Foutmelding in de V-Archive PC software: The CR VoIP service could not be contacted.

Er worden geen opnames gemaakt als de CR VoIP service niet draait. Mogelijke acties om dit probleem op te lossen zijn:
– Ga naar het Acties menu en kies “Opname-module herstarten”.
– Installeer de laatste versie van V-Archive (opnieuw)
– Installeer de Network capture driver voor Windows 10. Dat is Npcap. Kies WinPcap compatibility tijdens de installatie. De-installeer Win10Pcap of WinPcap voordat u Npcap installeert.
– Start de PC opnieuw op

VoIP call recording probleem: Alleen de stem van de gesprekspartner is hoorbaar in de opname.

Voor Windows 10, de-installeer Win10Pcap. Installeer de Network capture driver voor Windows 10. Dat is Npcap. Kies WinPcap compatibility bij de installatie.

Fout in V-Archive: Cannot open database recinfo.mdb

De foutmelding toont het volledig pad van het bestand. Bijvoorbeeld “Cannot open database at C:\vtapfolder\recinfo.mdb”.

• Kijk of de Windows gebruiker de juiste rechten heeft op de map (C:\vtapfolder in dit voorbeeld).
• of start V-Archive als administrator
• of kies een andere geschikte map tijdens installatie van V-Archive.

Bezoek de Vidicode Help Index of zoek hier op de help pagina’s: