Opnemen van één analoge lijn

 

V-Tap Analog

De V-Tap Analog neemt audio op van een analoge telefoonlijn en van elke telefoon die een hoorn met snoer heeft. De opnames worden op een SD-kaart opgeslagen en kunnen met de gratis V-Archive op de PC opgeslagen en beluisterd worden.
Call Recorder Pico

De Call Recorder Pico is een systeem dat telefoongesprekken opneemt en de opnames op de PC opslaat. Het bestaat uit een Windows applicatie en een Call Recorder Pico, die de telefoon met de PC verbindt. Call Recorder Pico kan opnemen van een analoge telefoon, maar ook van andere telefoons, zolang ze een hoorn met snoer hebben. De Pico wordt in dat laatste geval tussen de telefoon en de bedrade hoorn aangesloten, om daar het analoge signaal op te vangen. Daarnaast Pico kan opnemen van een microfoon. De Windows PC waar de CR Pico software op draait moet tijdens de opname aanstaan, omdat de Call Recorder Pico geen interne opslag heeft. De V-Tap heeft dat wel.


 
 
 
 


Call Recorder Single II

De Call Recorder Single II is vooral bedoeld voor mensen die vaak naar hun eigen opnames luisteren. De Single II is gemakkelijk aan te sluiten en heeft een bijna onbeperkte opnamecapaciteit. Het is een betrouwbare recorder, die aangesloten kan worden op het netwerk. Daarom is het de ideale oplossing voor het opnemen van een enkele bron, zoals een telefoon, radiostation of andere audiobron. Opnames kunnen handmatig gestart en gestopt worden. Bescherming tegen ongeautoriseerde toegang is mogelijk met een wachtwoord of de optionele CryptoCard.


 
 
 
 

Vier analoge lijnen opnemen

 

Call Recorder Quarto

Call Recorder Quarto neemt automatisch telefoongesprekken en radioverkeer op. Het gesprek inclusief alle belangrijke metadata wordt opgeslagen, zoals het externe telefoonnummer, datum, tijd en duur van het gesprek. Gebruik het toetsenpaneel van de Quarto of een netwerverbinding om de opnames te beluisteren. De capaciteit is maximaal 41.000 uur. De Quarto neemt van maximaal 4 analoge lijnen op.


 
 
 
 

Acht analoge lijnen opnemen

 

Call Recorder Octo

Call Recorder Octo neemt automatisch telefoongesprekken en radioverkeer op. Het gesprek inclusief alle belangrijke metadata wordt opgeslagen, zoals het externe telefoonnummer, datum, tijd en duur van het gesprek. Gebruik het toetsenpaneel van de Octo of een netwerverbinding om de opnames te beluisteren. De capaciteit is maximaal 41.000 uur. De Octo neemt van maximaal 8 analoge lijnen op.


 
 
 
 

Acht of meer analoge lijnen opnemen

 

Apresa

The Apresa is een veelzijdige call recorder die van meerdere lijnen tegelijk kan opnemen. Het slaat de opnames op zijn eigen harddisk(s) op en is bereikbaar via een webinterface. Apresa wordt geleverd met ingebouwde PCI-e kaarten om analoge gesprekken te kunnen opnemen.